چندی است عدهای از روی غرض یا ندانستن سعی دارند ترکهای تهران را غیربومی و مهاجرینی از مناطق ترک نشین به منطقهای فارس نشین(!) معرفی نمایند ، فلذا میگویند: "ترکها بدون خونریزی تهران را فتح کردهاند و..."!؟!
چیچکﻟﻮ ؛ روستایی است از توابع بخش احمدآبادمستوفی در شهرستان اسلامشهر که قریب ۱۰/۰۰۰ نفر جمعیت دارد. ساکنان اصلی و بومی این روستا از ترکان آذربایجانی-قشقایی هستند. چیچکﻟﻮ در زبان ترکی به معنی "شکوفهدار" و "پرشکوفه" است.
امروز برنامهای از تلویزیون فارسی صدای آمریکا (voa) با موضوع "برج آزادی تهران" پخش و چنان القا شد که این برج ، سَمبل واقعی هویت تهران میباشد! که گویا این باصطلاح نماد هویت(!) مورد بی مهری مسولین نیز قرار گرفته است!!
روزی که 'حاج غلامحسین خان نایب' مخترع ترکِ آذربایجانی 'چلوکباب' ، طبخ این غذای لذیذ را در دربار قاجار آغاز کرد ، فکر نمیکرد روزی برسد که مردم تهران برای خوردن غذا و بخصوص انواع کباب ها در بیرون از خانه، این قدر علاقه نشان دهند و به تبع آن امروز رستورانهای ترکِ 'اجاق باشی' تأسیس شوند.
+0 لایک به تازگی در برخی از قنادی هایی شهر طهران پیتزایی با نام "فاطما گل" به فروش میرسد.
سریال ترکیه ای " گناه فاطما گل چیست؟! (!?Fatma Gülün Suçu Ne)" یکی از مشهورترین سریال های این کشور است که در بسیاری از تلویزیونهای کشورهای جهان از جمله شبکه های ماهواره ای فارسی زبان خارج از جغرافیای کنونی موسوم به ایران پخش شد.
+0 لایک در میان عکس های آنتوان خان از اواخر عصر قاجار نمونه های مستند قابل توجهی از زندگی زنان در اندورن و بیرون خانه به چشم میخورد ؛ هم زنانی با روبنده و یاشماق و چادر می بینیم و هم دخترانی بی حجاب با ظاهر متجدد و شبیه اروپایی ها که جامعه در حال تحول اواخر عصر قاجار را نشان می دهد که چندی بعد با شروع عصر پهلوی تشدید شد.
چندی پیش، کتابی با عنوان 'اصطلاحات و واژگان دیرین در زبان امروز آذربایجان' از انتشارات 'بنیاد نیشابور' در یکی از کتابخانه های عمومی شهر دیدم و خواندم. این اثر نیز مثل دیگر آثار منتشره این بنیاد نژادگرای فارسیستی- پان ایرانیستی ، بدون هیچگونه سندی معتبر، سعی دارد تا با انکار تاریخ و فرهنگ اصیل آذربایجان و جایگزین نمودن تاریخ و فرهنگ جعلی آریایی-پارسی، جوانان آذربایجان را فریفته و بی هویت سازد ؛ یا نهایتاً هویتی جعلی و غیرواقعی را جایگزین هویت آنان نماید.